top of page
Home: Pro Gallery
Manon-Wijermars-loopeenden-Tosti-en-Tipsy-1024x684.jpg

DE MOESTENIER

(Moes)tuin-enthousiast:

De Moestenier wil het voor iedereen mogelijk maken om een moestuin te houden of te krijgen. Of te genieten van een mooie groene tuin.

Dit door advies, uitleg, begeleiding of gewoon de mankracht.

Het actief bezig zijn in het groen doet mensen goed en maakt gelukkig!

Ik ben ervan overtuigd dat als mensen ervaren hoe leuk het is om in de tuin te werken en hieruit te kunnen eten, dat ze er ook beter voor gaan zorgen. Dorpen en steden bestaan uit heel veel huizen met elk hun eigen lapje grond. Als deze groen worden ingericht, mensen er plezier en eten uithalen, dan kunnen al deze kleine lapjes grond samen zorgen voor een vergroeningsgolf. Niet omdat het moet, maar omdat je er blij van wordt. Win-Win!"

Tevens is De Moestenier een unieke vorm van dagbesteding. 2 dagen per week ga ik op pad met Jan en Simon, die dezelfde passie voor moestuinen hebben als ik. 

Home: Welkom

WIE BEN IK?

Ik ben Manon  Wijermars, woonachtig in Dordrecht , met een passie voor zowel mens als natuur. Al jong wist ik dat ik met mensen wilde werken. Tijdens het werk groeide ik automatisch verder op de zogenaamde carrière ladder en kwam ik verder van de werkvloer en de mensen te staan. Ik miste het om een lach op mensen hun gezicht te zien en echt bij te dragen in iemands leven. Hierdoor realiseerde ik mij dat ik gewoon met mijn poten in de klei wilde blijven staan.Na een jaar reizen en met veel plezier werken op boerderijen besefte ik mij dat ik ook letterlijk met mijn poten de klei in wilde. Door mijn opleidingen was ik al helemaal thuis in het begeleiden van mensen, nu ook helemaal thuis in de moestuin. Met mijn neus in de wind en met mijn hart open spring ik nu in het diepe om mijn twee passies te combineren in De Moestenier. Een unieke vorm van kleinschalige dagbesteding in wellicht wel uw moestuin. 

Logo-De Moestenier.png
Home: Over mij
bottom of page