KLEINSCHALIGE DAGBESTEDING IN HET GROEN

IN HET KORT

Met veel enthousiasme, warmte en gezelligheid bied ik kleinschalige en leerzame dagbesteding in de (moes) tuin aan. Het werken in het groen met mensen, met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt, is naar mijn idee de ideale combinatie. Wat zie ik mensen stralen en gemotiveerd zijn. Buiten werken zit gewoon in de mens.
Ik werk nu een aantal jaren met veel plezier op een zorgboerderij. Dit werk is mij op het lijf geschreven. Maar ik merk dat ik graag in kleinere groepjes zou willen werken om zo echt weer de begeleiding te kunnen bieden die mensen verdienen. Samen kunnen leren en werken! Samen op pad en vooral genieten van het buiten zijn en het werk wat we als team verzetten. 
Ik heb momenteel nog plekjes in mijn bus. Ben of ken jij iemand die op basis van een Persoons Gebonden Budget (PGB) samen met mij op pad wil. Laat het mij dan vooral weten! 

Kind planten in kas

VOOR WIE?

Voor mensen uit Dordrecht en omgeving die de voorkeur geven aan een kleinschalige dagbesteding met daardoor veel meer individuele aandacht. Mensen die enthousiast worden van het idee van een zorgboerderij, maar dan liever mee  op pad gaan. Voor mensen die graag willen leren, buiten willen werken, hier fysiek toe in staat zijn, lol willen hebben en willen genieten. Voor mensen die met een voldaan gevoel weer huiswaarts willen gaan.

Vegetable Picking

WAT BRENG IK MEE? 

- Afgeronde opleiding social pedagogisch medewerker MBO4
- Afgeronde opleiding maatschappelijk werk HBO
- De opleidingen zijn aangevuld met cursussen zoals bijvoorbeeld gebarentaal, diabetes, sondevoeding, medicatie verstrekking, epilepsie. 
- Ruime ervaring in het werken in de zorg met verschillende doelgroepen
- Veel kennis van het werken in de moestuin 
- Ontzettend veel enthousiasme 

Green Thumb