top of page

KLEINSCHALIGE DAGBESTEDING IN HET GROEN

werk foto.jpg

Met veel enthousiasme, warmte en gezelligheid bied ik 2 dagen per week kleinschalige en leerzame dagbesteding in de (moes) tuin aan. Het werken in het groen met mensen, met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt, is naar mijn idee de ideale combinatie. Wat zie ik mensen stralen en gemotiveerd zijn. Buiten werken zit gewoon in de mens.
Na jaren met veel plezier op de zorgboerderij gewerkt te hebben ben ik vanaf 2021 gestart met De Moestenier. In kleine groepjes werken we in moestuinen op verschillende locaties. Andere mensen helpen bij hun project, er toe doen! In deze kleine groepjes kan ik weer echt de begeleiding bieden bieden die mensen verdienen. Samen kunnen leren en werken! Samen op pad en vooral genieten van het buiten zijn en het werk wat we als team verzetten. 
Ik heb momenteel nog plekjes in mijn bus. Ben of ken jij iemand die op basis van een Persoons Gebonden Budget (PGB) samen met mij op pad wil. Laat het mij dan vooral weten! 

Voor mensen uit Dordrecht en omgeving die de voorkeur geven aan een kleinschalige dagbesteding met daardoor veel meer individuele aandacht. Mensen die enthousiast worden van het idee van een zorgboerderij, maar dan liever mee  op pad gaan. Voor mensen die graag willen leren, buiten willen werken, hier fysiek toe in staat zijn, lol willen hebben en willen genieten. Voor mensen die met een voldaan gevoel weer huiswaarts willen gaan.

Tevens is het mogelijk om vanuit mijn maatschappelijk werk achtergrond begeleidingsgesprekken te voeren terwijl we samen werken in de tuin.

simon kip.jpg
non bus_edited.jpg

- Afgeronde opleiding maatschappelijk werk HBO

- Afgeronde opleiding sociaal pedagogisch medewerker MBO4
- De opleidingen zijn aangevuld met cursussen zoals bijvoorbeeld gebarentaal, diabetes, sondevoeding, medicatie verstrekking, epilepsie. 
- Ruime ervaring in het werken in de zorg met verschillende doelgroepen

- Jaaropleiding permacultuur
- Veel kennis van het werken in de moestuin 
- Ontzettend veel enthousiasme 

Dagbesteding/begeleiding in de moestuin: Diensten
bottom of page